Προιόντα
Κόστος αποστολής
Το κόστος μεταφορικών εαν καταθέσετε τα χρήματα σε λογαριασμό της επιχείρησης είναι 5€, και 10€ με αντικαταβολή (πληρωμή κατα την παράδοση). Για να δείτε τους αριθμούς λογαριασμών μας κάντε κλικ εδώ.
Gallery
Δείτε δείγματα από τις δουλειές μας και πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να ομορφύνετε την δική σας εδήλωση!

Praxis GSK - Πυροτεχνήματα εφέ μπαλόνια - Κόστος αποστολής
Courier: Μια αποστολή δέματος με βάρος μέχρι 6 κιλά και ανάλογο όγκο (π.χ. 30χ30χ50 εκατοστά) έχει κόστος παράδοσης 5 ευρώ αν κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης πριν την αποστολή. Η ίδια αποστολή δέματος με πληρωμή αντικαταβολή (πληρώνετε την στιγμή που παραλαμβάνετε) έχει κόστος παράδοσης 10 ευρώ.

Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί για κατάθεση:
Εθνική: GR740 110 377 00000 377 001 02009
Δικαιούχοι λογαριασμών Καυκαλή Αναστασία του Δημητρίου.

Διευκρίνηση: Αν καταθέσετε ποσό σε λογαριασμό της επιχείρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε.
Τα έξοδα μεταφοράς ποσού της τράπεζας επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη.
Παραγγελίες που είναι μεγαλυτέρου όγκου ή βάρους έχουν μεγαλύτερο κόστος που σας γίνεται γνωστό πριν την αποστολή της παραγγελίας. Παραγγελίες με παράδοση ημέρα Σάββατο επιβαρύνονται με 2,50 ευρώ επιπλέον. Παραγγελίες για παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα επιβαρύνονται με 2 ευρώ επιπλέον.

Σημείωση: Το δίκτυο διανομής στην Ελλάδα διαθέτει 350 καταστήματα εξυπηρέτησης στις κυριότερες πόλεις. Τα καταστήματα αυτά παραδίδουν τις παραγγελίες εντός των πόλεων και περιμετρικά σε 3 έως 8 χιλιόμετρα ανάλογα με την περιοχή. Για τα χωριά και τις περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα που βρίσκετε κοντά σας με το ίδιο κόστος. Η παράδοση σε χώρους μακριά από τα καταστήματα χρεώνεται χωριστά.

Με μεταφορική το κόστος αποστολής είναι 3 έως 6 ευρώ ανά κιβώτιο (π.χ. κιβώτιο 40 χ 40 χ 60 εκατοστά) για παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί και η παραλαβή πρέπει να γίνει από το χώρο της μεταφορικής.